20 Şubat 2018 Salı

Dekorasyonda 2018 yılının trend rengi-Ultra violet

2018 yılının trend rengi Ultra Violet rengiyle dekorasyon önerileri
Dünyaca ünlü renk uzmanı Pantone 2018 yılının trend rengini ultra violet olarak açıkladı.Gökyüzünün uçsuz bucaksız karakterini,kozmosun gizemini simgeleyen bu renk,morun maviye çalan bir tonu..

                                                 Yaşam alanlarında ultra violet renginin kullanılması
Güçlü bir renk olan morun etkisini hafifletmek için nötr renk paletlerinden yararlanın.Siyah,gri,krem gibi renklerin yanı sıra sarı,yeşil,lila gibi renk tonlarını harmanlayarak  evinizin dekorasyonunda çarpıcı bir etki yaratın.

 Koltuk,kanape,halı,perde gibi birçok tekstil ürününde ultra viyole rengi kullanın.

 Mor rengin iyileştirici,ilham yaratıcı etkisinden yararlanmak istiyorsanız,çalışma odanızda veya çocuk odasında kullanabilirsiniz.


                 Mutfak dekorasyonunda da 2018 yılının trend rengi ultra viyolet rengini, mutfak el aletlerinden yana kullanbilirsiniz.
                                               Yatak odasında mor ötesi renginin çarpıcı etkisi..

1 yorum:

karmoddigital dedi ki...

Yaşam için modern yapılar kullanan Prefabrik, prefabrik ev için en lüks ve gözde konut projelerini kullanır. Bilgisayar ortamında hazırlanan bu projeler lüks tasarımlarla birleştirilir ve prefabrike evinizi lüks hale getirecek olan en kaliteli kablolama ve su tesisat sistemini, kapı ve pencere sistemlerini, çelik konstrüksiyon yapıyı, avrupa standartlarının gerekli gördüğü fibercement kaplamayı, ısı ve ses yalıtımını %99'a çıkartan izolasyon çözümlerini, kullanılan çelik kapı sistemlerinden kapı kollarına, avize ve ışıklandırmadan banyoda kullanılan alafranga ve alaturka taşlarına, kullanılan bataryalara ve mutfak evyelerine kadar en kaliteli olanı ve birçoğu tarafımızdan üretilen lüks sistemleri kullanır.