16 Ağustos 2013 Cuma

Küçük balkon dekorasyonu

Küçük balkonlar için dekorasyon önerileri
Evimizin dışarıya uzantısı balkonlar,eviniz kadar rahat ve konforlu olmalı..Küçük balkonunuzu,akıllı çözümler,şık tasarımlarla, keyifli alanlara dönüştürebilirsiniz.Balkonlarınızı depolama alanı olarak kullanmaktan kaçının.Bitkiler,rahat oturma grupları,kilimler,aksesuarlarla küçük balkonlarınıza bir stil kazandırın.
Küçük balkonlar için mobilya seçimi:Küçük balkonlar için fazla büyük olmayan,yer kazandıran mobilyaları tercih ediniz.Katlanır sandalye ve masalar,hava koşullarına dayanıklı mobilyalar iyi bir seçim olacaktır.Oturma gruplarında kullanılan  minder ve yastıklar,hem rahatlık ve konfor sağlayacak hem de balkonunuza renk katacaktır.Balkonunuza renk katan bir başka unsur da kilimler.Dekorasyon tarzına uygun olarak seçeceğiniz renk ve desendeki kilimler dış mekanlara stil kazandıracaktır. Bakınız:dış mekanlarda mobilya seçimi
 
Yer kazandıran mobilyalar:katlanır sandalye ve masalar..
Küçük balkonlarda  güneşten korunmak için tenteleri,balkon şemsiyelerini unutmayın.
 Renkli yastıklar,çizgili kilimler,fenerler,bitkilerle küçük balkonunuza neşeli bir hava katın.
Küçük balkonlar için doğru mobilya seçimi
 Bitkiler için çözümler:Küçük balkonlarda yer kazandıran çözümlerin başında dikey yerleşimler geliyor.Merdiven şeklinde çok katlı çiçeklikler küçük balkonlar için iyi bir seçim olacaktır.Duvarlarınıza yatay veya dikey ,balkon demirlerine saksılarınızı asabilirsiniz.
 

Küçük balkonlarda modern tasarımlar.Minimalist tarzda dekore edilmiş küçük balkon tasarımı..Uzanma koltuğu(şezlong) ile sade,rahat bir ortam yaratın.Kitabınızı okuyun,yatın,uzanın dinlenin...
 Küçük balkonlarda gril keyfi...pratik,fonksiyonel bir çözüm...
Bunlar da ilginizi çekebilir
 

3 yorum:

neslice tarifler dedi ki...

Hepsi de imrendiğim balkon stilleri. Özellikle de merdiven çiçeklik süper bir şey. İnsanın İkea'ya, Koçtaş'a koşası geliyor :)

Şepşeker dedi ki...

hepsi güpgüzel ;-)

DEKORASYON BİLGİLERİ dedi ki...

Neslice tarifler,Merdiven çiçeklik,pratik ve dekoratif bir çözüm.
Şepşeker:Teşekkürler..